Leveranser

Leveranser inom Sverige är kostnadsfria vid köp för 700 SEK. Vid lägre belopp tillkommer en leveranskostnad på 99 SEK. För övriga länder är leveranser kostnadsfria vid köp över 2100 SEK. Vid lägre belopp tillkommer en leveranskostnad på 499 SEK.
För leverans inom Sverige använder vi DHL Service Point. Om du gör din beställning före 11:30 måndag till torsdag kommer din beställning med största sannolikhet att anlända till ditt lokala DHL-serviceställe nästa dag, med undantag för svenska helgdagar. Du kommer att få ett textmeddelande (SMS) när ditt paket är klart att hämtas.
För alla andra länder (exklusive Sverige) använder vi DHL Parcel connect eller DHL Express. Observera att DHL Express kräver en signatur när de levererar ditt paket. DHL Express-kurirerna arbetar vanligtvis mellan 08.00 och 18.00. Om möjligt föreslår vi att du använder din arbetsadress för leveransen.
Leveranstider
Norden 1-4 arbetsdagar.
Europa 1-4 arbetsdagar.
Amerika och Asien 3-5 arbetsdagar.
Afrika, Sydamerika och Australien 3-8 arbetsdagar.
Byte, returer och återbetalningar
Du har rätt till full återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning, så länge varan är i nyskick och återlämnas oskadad. Om du önskar returnera dina varor, kommer din återbetalning att återbetalas inom 1-5 dagar efter att vi har mottagit varorna från dig. Din återbetalning kommer att göras med samma betalningsmetod som du valde vid köpet.
Hur man returnerar ett plagg till oss
Alla våra paket innehåller en returblankett. Fyll i returblanketten och lägg den i samma låda eller påse som du fick din beställning i. Se till att paketet är säkert förseglat så att det inte skadas under returtransporten till vårt lager. Fäst den förbetalda fraktetiketten från DHL på ditt paket och lämna in det på din lokala DHL Service Point.
Inte tillräckligt tydligt?
Vi är här för att hjälpa dig! Skicka ett e-postmeddelande till shop@ljung.net, så löser vi det tillsammans!