Returer & byten

Du har rätt till full återbetalning eller byte inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning, så länge varan är i nyskick och returneras oskadad. Om du vill returnera dina varor, kommer ditt saldo att återbetalas inom 1-5 dagar efter att vi fått varorna från dig. Din återbetalning kommer att betalas med samma betalningsmetod som du valde för köpet.
Garantibaserade returer
Garantin täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentlagstiftning. Om du vill göra en reklamation baserad på garantin, fyll i baksidan av det papper du får med din leverans och lägg det i returpaketet. Reklamationer som görs inom två månader efter att du upptäcker felet betraktas alltid som anmälda i rätt tid. När vi har mottagit varorna och reklamationen har godkänts, skickar vi dig din nya produkt. Om produkten är slut i lager återbetalar vi beloppet du har betalat för varorna, inklusive den ursprungliga fraktkostnaden. Observera att fraktkostnaden för att leverera ett paket till dig är densamma oavsett hur många varor du har köpt. På grund av detta återbetalar vi inte den ursprungliga fraktkostnaden vid en partiell retur.
Hur man returnerar ett plagg till oss
Alla våra paket innehåller en returblankett. Fyll i returblanketten och lägg den i samma låda eller påse som du fick din beställning i. Se till att paketet är säkert förseglat så att det inte skadas under returtransporten till vårt lager. Fäst den förbetalda fraktetiketten från DHL på ditt paket och lämna in det på din lokala DHL Service Point.
Inte tillräckligt tydligt?
Vi är här för att hjälpa dig! Skicka ett e-postmeddelande till shop@ljung.net, så löser vi det tillsammans!